ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

στις

Πέραν πάσης αμφιβολίας, οι Έλληνες, γέννησαν τον κόσμο. Παραθέτουμε μερικές αποδείξεις.

1.Προϋπήρχαν των τριών κατακλυσμών,είχανε αναπτύξει τεχνολογία που τους επέτρεψε να αποκρούσουνε την επίθεση των κατοίκων της Ατλαντίδας. Η τεχνολογία τους,παρατίθεται στο βιβλίο του Λουκιανού αληθινή ιστορία όπου βλέπουμε και το πρώτο διαστημικό ταξίδι σε σημεία απροσπέλαστα για την σημερινή NASA. Πιστεύεται δε,πως οι Λεμούριοι και οι Αζούριοι,εξωγήινες φυλές,μοιραστήκανε μυστικά με τους Έλληνες αναφορικά με τις αειφόρους μορφές ενέργειας.

2.Εσφαλμένα πιστεύεται πως οι πυραμίδες,είναι αιγυπτιακό εφεύρημα.Πολύ παλαιότερες παρατηρούνται στην Θήβα(η αρχαιότερη όλων),καθώς επίσης και στην Άπω Ανατολή(Κίνα Ιαπωνία). Εξάλλου κοντά στην τάφρο των Μαριαννών,στο πέλαγος του Μπονομιζάκι,έχουνε ανακαλυφθεί λείψανα πεντηκόντορων. Πλην αυτού,αλάτι στην περίμετρο πολλών πυραμίδων,καταδεικνύει πως προϋπήρχαν των κατακλυσμών.Ισχυρότερη ακόμα απόδειξη,είναι πως ο Μινωικός πολιτισμός, επεκτείνονταν και στην Αίγυπτο όπου έχουμε μαρτυρία του Άμμωνος Ρα πως  πρώτος βασιλιάς του κράτους,ήτανε ο Μίνωας,τον οποίο οι Αιγύπτιοι, αποκαλούσαν Μενέ.

3.Απολιθώματα πλοίων μας,βρεθήκανε και στην νέα γη, δείγμα πως οι Έλληνες,ήτανε οι πρωτοπόροι του ποντοπορισμού, ενώ εντέχνως αποκρύπτεται πως παγκοσμίως, ομιλούνταν η Ελληνική, ως η πλέον εγκεφαλική γλώσσα.

4.Ο Ησίοδος,αναφέρει την προοδευτική σήψη.Προβλέπει την κάθοδο των Ισαακσ-ονων και την σταδιακή υποβάθμιση από χρυσούν,σε αργυρούν και σιδηρούν γένος.

5.Στον κατ’ εξοχήν Ελλαδικό χώρο. Ανακλύπτουμε την πυραμίδα του Ταϋγέτου, που παρουσιάζεται ως ανεξήγητο φαινόμενο,ενώ στον πυθμένα του Βοσπόρου,ανακαλύφθηκαν ηλεκτρικές στήλες.

Σκάναρε και προχώρησε την έρευνα:Έρευνα, Βασίλης Δεληβέρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *