Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΩΝ ΒΙΟΤΣΙΠ

στις

Τι είναι και πώς εξελίχθηκαν τα «εμφυτεύσιμα» βιοτσίπ;

Αρχικά ήταν μικροσυσκευές στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού και στο μέγεθος κεφαλιού της καρφίτσας τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Η εταιρεία που πρώτη κατοχύρωσε τα δικαιώματα της πατέντας ενός τέτοιου μικροοτσίπ ήταν η Applied Digital Solutions των ΗΠΑ. Αυτό έγινε στις 13 Μαΐου 1997 με αριθμό πατέντας 5.629. 678.

Το μικροτσίπ αυτό είχε το όνομα «ψηφιακός άγγελος» (Digital Angel) και είχε στο μέγεθος των δύο χιλιοστών δική του μονάδα αυτοτροφοδότησης που χρησιμοποιούσε την ενέργεια του ζώντος οργανισμού στον οποίο θα το τοποθετούσαν. Είχε το 1997 ενσωματωμένο σύστημα ενεργοποίησης από μακριά (πχ. από δορυφόρο) και έπαιρνε αλλά και έδινε σήματα σ’ αυτόν, επιτρέποντας τον εντοπισμό του φέροντος (προσώπου ή ζώου) από το GPS (Global Positioning System), δηλαδή από το παγκόσμιο δορυφορικό σύστημα εντοπισμού θέσης.

Το 2001 παρουσιάσθηκε το νέο επίτευγμα, το Verichip. Αυτό είχε πρόσθετες δυνατότητες και μπορούσε να ελέγχει τις πιο βασικές βιολογικές λειτουργίες του σώματος στο οποίο ήταν εμφυτευμένο. Τη θερμοκρασία, την πίεση, τους χτύπους της καρδιάς, τη λειτουργία των λεμφαδένων κ.λ.π., πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες που αφέθηκε να διαρρεύσουν αλλά και τις σχετικές διαφημίσεις που η παραγωγός εταιρία έκανε. Μια οικογένεια μάλιστα στην Αμερική, η οικογένεια Jacob εμφύτευσε σύσσωμη το Verichip μπροστά στους τηλεοπτικούς φακούς.

Πώς εμφυτεύεται ένα βιοτσίπ;

Πολύ απλά και ανώδυνα, με μια ειδική σύριγγα.

Τι μπορεί να κάνει ένα εμφυτεύσιμο βιοτσίπ;

Οι παραδεκτές λειτουργίες του είναι:

α) Ελέγχει τις βασικές (για την ώρα) βιολογικές μας λειτουργίες και ενημερώνει τον γιατρό μας, μέσω δορυφόρου, όπου και αν βρίσκεται αυτός.

β) Μέσω ενός σμήνους δορυφόρων που περιστρέφονται γύρω από τη Γη, δίνει το στίγμα της θέσης μας, όπου και να βρισκόμαστε πάνω στον πλανήτη.

γ) Η λειτουργία για την οποία υπάρχουν υπόνοιες είναι ότι μπορεί να δεχθεί, δορυφορικά πάντα, εντολή για να βλάψει την υγεία του φέροντος.

Υπάρχουν παρενέργειες; 

Σύμφωνα με την Δρ. Ranni Leena Kidle (25 Σεπτεμβρίου 1999) μπορεί να επιφέρει καρκίνο, λευχαιμία, καρδιακή προσβολή, την ασθένεια Alzheimer κ.λ.π.

Γιατί θέλουν να μας το «φορέσουν»;

  Με τις λειτουργίες που είναι παραδεκτές, μπορούν οι «ελεγκτές» του παγκόσμιου πληθυσμού να ελέγχουν:

α)Πού είμαστε.

β) Αν κοιμόμαστε από τον ρυθμό των χτύπων της καρδιάς.

γ) Περίπου τι κάνουμε (αν τρέχουμε, αν περπατάμε, αν καθόμαστε, αν τρώμε κ.λ.π.) από τον έλεγχο των βασικών σωματικών λειτουργιών.

δ) Να ακούνε το τι λέμε αν ενσωματώσουν κάποια μορφή μικρόφωνου.

Καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για απόλυτο καταναγκαστικό έλεγχο και καταρράκωση της αξιοπρέπειας του ατόμου.

Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της καθολικής εμφύτευσης;

Όλος ο πλανήτης θα παύσει να κατοικείται από ελεύθερους ανθρώπους και θα κατοικείται από καθοδηγούμενες αγέλες φοβισμένων και άβουλων υπηκόων μιας παγκόσμιας δικτατορίας.

Φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα κόσμο διάφανο. Σε ένα κόσμο χωρίς ιδιωτικές στιγμές. Σε ένα κόσμο όπου θα μοιράζεστε τις προσωπικές στιγμές σας με το αόρατο, απρόσιτο και απρόσωπο σύστημα διακυβέρνησης. Ένα κόσμο στημένο αυθαίρετα, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, με πότε και πώς θα δουλεύετε, θα τρώτε και θα κοιμάστε. Το χειρότερο απ’ όλα είναι το ότι όλα τα παραπάνω θα ελέγχονται από τα μικροτσίπ που δεν θα δέχεται ούτε παρακάλια, ούτε απειλές, ούτε λαδώματα. Θα είναι απόλυτος και ακοίμητος φρουρός του συστήματος που δε θα βρίσκεται απλά και συνεχώς δίπλα σας, αλλά στην κυριολεξία μέσα σας.

Τι θα μας λένε για να μας πείσουν να βάλουμε το μικροτσίπ οικειοθελώς;

α) Το μικροτσίπ φορεμένο στο δεξί χέρι και συγκεκριμένα, ανάμεσα στα οστά του δείκτη και του αντίχειρα, θα αποτελεί την ταυτότητα του αμέσως προσεχούς μέλλοντος. Θα καταργήσει, συνδεόμενο δορυφορικά με τον κεντρικό υπολογιστή, όπου υπάρχει ο προσωπικός φάκελος του καθενός από εμάς, όλα τα έγγραφα που έχουμε εμείς στα σπίτια και τα γραφεία μας, αλλά και οι διάφορες υπηρεσίες στα συρτάρια τους.

Θα αντικαταστήσει λοιπόν τις απλές ταυτότητες, τα διαβατήρια, τις πιστωτικές κάρτες, τα βιβλιάρια τραπέζης, τα εκλογικά βιβλιάρια, τα βιβλιάρια υγείας και ενσήμων, τους τίτλους ιδιοκτησίας των ακινήτων, την άδεια οδήγησης και γενικά όλο το χαρτοβασίλειο του 20ου αιώνα.

β) Θα εντοπίζουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε περίπτωση απαγωγής, ή όταν τα έχουμε ανάγκη.

γ) Θα εντοπίζουμε όλους όσους είχαν κάποιο ατύχημα και έχουν την ανάγκη μας.

δ) Η τηλεϊατρική θα πάρει άλλες διαστάσεις και οι πάντες θα έχουν ιατρική εξέταση και περίθαλψη οποιαδήποτε στιγμή από απόσταση.

ε) Οι εγκληματίες και οι τρομοκράτες θα εντοπίζονται ακαριαία και κανείς δεν θα ξεφεύγει από το νόμο. Το έγκλημα θα μειωθεί και η αίσθηση ασφάλειας των πολιτών θα αυξηθεί.

στ) Θα μειωθούν ή και θα πάψουν να υπάρχουν οι ουρές στα στάδια, τους κινηματογράφους, τα θέατρα, τις τράπεζες και τις δημόσιες υπηρεσίες, αφού το μικροτσίπ και επομένως, η ταυτότητα του καθενός θα αναγνωρίζεται ακαριαία και δεν θα χρειάζονται ταμεία με χρήματα, αφού το μικροτσίπ θα λειτουργεί και σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι που θα προσθέτει και θα αφαιρεί πιστωτικές μονάδες (τα χρήματα του προσεχούς μέλλοντος) στον λογαριασμό του καθενός από εμάς.

Πώς θα λειτουργεί το μικροτσίπ σαν πορτοφόλι;

Έστω ότι πήγαμε στο Σούπερ Μάρκετ, ψωνίσαμε και φθάσαμε στο ταμείο. Όταν ο λογαριασμός θα είναι έτοιμος, αντί να δώσουμε τα χρήματα ή την πιστωτική μας κάρτα, θα βάζουμε το χέρι μας σε ένα σαρωτή (σκάνερ) που θα αναγνωρίζει το μικροτσίπ, θα μας συνδέει αυτόματα με την μερίδα μας στην τράπεζα και θα μας αφαιρεί από εκεί το αντίστοιχο ποσόν.

Τι θα γίνεται αν κάποιος αρνείται να το βάλει στο χέρι του;

Η τοποθέτηση (εμφύτευση) του μικροτσίπ – ταυτότητα στο χέρι, θα είναι τόσο μαζική και θα φαντάζει τόσο αναγκαία που ελάχιστοι θα θελήσουν να μη το «πάρουν». Η ενέργειά τους θα έχει, όταν έρθει η ώρα, πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο από την άρνηση παραλαβής της σημερινής ταυτότητας και αυτό, διότι:

α) Θα είναι ο μόνος τρόπος παραλαβής του μισθού ή οποιασδήποτε αμοιβής, αφού τα χρήματα θα καταργηθούν.

β) Δε θα μπορεί κανείς ούτε να αγοράσει, ούτε να πουλήσει τίποτε χωρίς το μικροτσίπ στο δεξί χέρι.

γ) Αφού δε θα ισχύει καμία άλλη ταυτότητα ή έγγραφο, δε θα μπορεί να αποδείξει κανείς ποιος είναι, δεν θα μπορεί να συναλλαγεί με το κράτος, τις εφορίες, υποθηκοφυλακεία, τράπεζες, νοσοκομεία, φαρμακεία κτλ.

Κοινώς δεν θα μπορεί να ζήσει ούτε να υπάρξει παρά μόνον αν πάει να ζήσει σαν ερημίτης στα βουνά.

δ) Όποιος δεν πάρει το μικροτσίπ, προπαγανδιστικά θα θεωρηθεί εχθρός της ανθρωπότητας και τρομοκράτης διότι δε θα συνεργάζεται με τις «αρχές» για τον έλεγχο και την πάταξη του εγκλήματος και της τρομοκρατίας. Θα τιμωρείται με ποινή φυλάκισης, όπως θα ορίζει ο ειδικός «τρομονόμος» που σίγουρα θα ψηφιστεί για τις περιπτώσεις αυτές.

Τι δικαιολογία θα βρουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους αντιρρησίες συνείδησης που δε θέλουν για θρησκευτικούς ή πολιτικούς λόγους το μικροτσίπ;

  Θα πουν ότι το βασικότερο ανθρώπινο δικαίωμα είναι να προστατεύεται από τους τρομοκράτες και τους εγκληματίες, οπότε όλοι πρέπει να συνεργαστούμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Όποιος δεν θέλει το μικροτσίπ στο χέρι του θα είναι εχθρός της κοινωνίας.

Ποιες οι ως τώρα προπαγανδιστικές τους ενέργειες για να θεωρούμε απαραίτητο το μικροτσίπ;

α) Για λόγους ασφαλούς πλοήγησης το έχουν βάλει αρχικά σε όλα τα ποντοπόρα πλοία.

β) Για να χτυπηθεί η παράνομη αλιεία, αλλά και για λόγους ασφαλούς πλοήγησης τα έβαλαν στα αλιευτικά και τα σκάφη παράκτιας ναυσιπλοΐας.

γ) Το έβαλαν στα ταξί για να εντοπίζεται εύκολα και για να συμβάλει στην ασφάλεια του οδηγού λόγω «αυξημένης εγκληματικότητας». Η αλήθεια είναι ότι οι οδηγοί ταξί αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα ασφάλειας.

δ) Το έβαλαν και το βάζουν σταδιακά στα αστικά λεωφορεία.

ε) Το επέβαλαν σε όλα τα κατοικίδια για να ξεχωρίζουν από τα αδέσποτα ζώα, αλλά και για να μπορεί ο καθένας να εντοπίζει το κατοικίδιό του αν το χάσει. Ήδη στην Ελλάδα έχει επιβληθεί το μικροτσίπ σε όλα τα κατοικίδια. Όποιο κατοικίδιο σε το φέρει στο σώμα του, θα θεωρείται αδέσποτο και θα θανατώνεται. Κυκλοφορούν και διαφημιστικές αφίσες. Ωστόσο, εταιρείες, όπως η AVID και η BAYER, κυκλοφόρησαν στη λιανική «σετ»  με ειδικές σύριγγες και μικροτσίπ, ώστε ο καθένας μόνος του ή με τη βοήθεια του κτηνίατρου πολύ εύκολα βάζει τσιπ στο ζώο του. Το τσιπ εννοείται ότι έχει ένα μοναδικό κωδικό που είναι ο παγκόσμιος αριθμός ταυτότητας του κατοικίδιου.

στ) Προπαγάνδισαν τις απαγωγές δύο κοριτσιών στην Βρετανία, τα οποία μάλιστα βρέθηκαν δολοφονημένα και είπαν ότι αν είχαν το τσιπ θα μπορούσε η αστυνομία αμέσως να τα εντοπίσει και να τα σώσει.

ζ) Διαφήμισαν επίσης τις απαγωγές νεογέννητων μέσα από κλινικές της Γερμανίας, με τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα προτείνοντας την εμφύτευση του βιοτσίπ με τη γέννηση του βρέφους. Το πρότειναν μάλιστα σαν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο.

η) Ένα από τα παράπλευρα αποτελέσματα της αύξησης της εγκληματικότητας ήταν και η εμπέδωση του αισθήματος ανασφάλειας σε όλο τον πλανήτη, ώστε να θεωρείται αυτονόητη η χρήση του μικροτσίπ για να εντοπίζεται το θύμα ή ο θύτης. Τα μικροτσίπ των καταδίκων θα δίνουν ειδικό σήμα για τον εντοπισμό τους. Όσον αφορά την ασφάλεια λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας, έχουμε να πούμε τα εξής: Όταν η νέα τάξη έχει προπαγανδίσει τον «βολεμένο» τρόπο ζωής, ο οποίος επιβάλει σε κάποιον να κάνει δύο δουλειές για να «χτίσει» τη ζωή του και την κοινωνική του υπόσταση, οφείλει, για να δώσει ένα πλήρες κοινωνικό σύστημα, να του προσφέρει προστασία και ασφάλεια.

Κλασσικά, του δίνει το πρόβλημα που είναι η εγκληματικότητα και η ανασφάλεια, του δίνει και τη λύση που είναι ο απόλυτος έλεγχος όλων των ανθρώπων. Ο πολυάσχολος σύγχρονος αστός δεν έχει χρόνο για να σκεφθεί πώς θα προστατευθεί. Όταν οι συναγερμό, τα συστήματα ασφαλείας και οι εταιρίες security δεν έχουν λύσει μέχρι και σήμερα το πρόβλημα, όλοι σκέφτονται ότι «καλύτερα γαϊδουρέδενε παρά γαϊδουρογύρευε». Έτσι, στη συντριπτική πλειοψηφία θα δεχθεί η ανθρωπότητα το μικροτσίπ στο χέρι. Οι μεν κακοποιοί δεν θα τολμούν να ξεμυτίσουν, οι δε νομοταγείς πολίτες δεν θα τολμούν να ανοίξουν το στόμα τους.

θ) Το μικροτσίπ, ήδη έχει μπει κατά εκατομμύρια στα αιγοπρόβατα και τα βοοειδή στις ΗΠΑ, αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να προστατεύονται από τους ζωοκλέφτες, αλλά και οι καταναλωτές από μη ελεγμένα από τους κτηνοτρόφους, ζώα. Ό,τι ελέγχει ο κτηνίατρος, οφείλει να έχει τσιπ. Αν δεν έχει τσιπ σημαίνει ότι δεν έχει ελεγχθεί, άρα είναι επικίνδυνο για την υγεία.

ι) Χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα για τα αυτόματα – ηλεκτρονικά διόδια σε όλον τον κόσμο και βεβαίως και στην Ελλάδα.

ια) Ήδη ξεκίνησε η Ιταλία, από τα τέλη του 2003 να τοποθετεί στο πίσω μέρος των διαβατηρίων ένα αυτοκόλλητο με κεραία και ένα μκροτσίπ, που σε συνδέει κατ’ ευθείαν με τον φάκελό σου στον υπολογιστή.

Φτάσαμε σήμερα στο σημείο να θεωρούμε δεδομένο ότι δεν είμαστε απλά φακελωμένοι, αλλά δεμένοι χειροπόδαρα. Αφαίρεσαν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες, αλλά το θρήσκευμα είναι γραμμένο στον ηλεκτρονικό φάκελο του καθενός. Σε μερικά χρόνια η χρήση του μικροτσίπ, θα είναι αυτονόητη. Κανείς δεν θα αντισταθεί στην «κοινωφελή» χρήση του. Οι πάντες  σχεδόν θα επιζητούν την εμφύτευσή του στον εαυτό τους και σ’ αυτούς που αγαπούν. Η εκούσια δουλεία δυστυχώς βρίσκεται προ των πυλών. Μπορείτε να φανταστείτε τον κόσμο μας τις πρώτες μέρες που οι άνθρωποι θα αρχίσουν να φορούν τα μικροτσίπ; Ο πλανήτης Γη δεν θα είναι ποτέ πια ίδιος. Το σύστημα θα γνωρίζει  ανά πάσα στιγμή πού είμαστε και τι κάνουμε. Μερικούς μόνο μήνες μετά την ανακοίνωση της υποχρεωτικής τοποθέτησης του μικροτσίπ, οι «αντιρρησίες συνείδησης» που δε θα το δέχονται θα τεθούν εκτός νόμου, ως συνεργαζόμενοι με τις τρομοκρατικές δυνάμεις ανατροπής του «καθεστώτος». Κάθε γειτονιά και μια τουλάχιστον σύλληψη.

Δεκάδες πολίτες που ο καθένας για τους δικούς του λόγους (θρησκευτικούς, ιδεολογικούς, υγείας κ.λ.π.) δε θα δέχονται το μικροτσίπ στο χέρι τους, θα συλλαμβάνονται επιδεικτικά και θα καταδικάζονται στο αυτόφωρο με συνοπτικές διαδικασίες. Καλώς ή κακώς ο μόνος τρόπος να γλιτώσει κανείς θα είναι να καταφύγει στα βουνά και να ζει στη φύση σαν αγρίμι. Όταν βέβαια δημιουργείται μια κοινότητα, ή θα εντοπίζεται από τους δορυφόρους, από τις πηγές θερμότητας που θα χρησιμοποιεί (πχ. άναμμα φωτιάς για μαγείρεμα ή θέρμανση) ή θα καταδίδεται από σπιούνους που η νέα τάξη θα στέλνει ανάμεσά τους. Θα ζήσουμε στιγμές αποκάλυψης με διωγμούς και διώξεις μπροστά στις οποίες οι διωγμοί επί Διοκλητιανού και Δομιτιανού θα φαντάζουν σαν παιδική χαρά.  Οι μισθοφορικοί πολυεθνικοί στρατοί, που ήδη αντικατέστησαν ή αντικαθιστούν τους εθνικούς στρατούς, ακόμη και στην Ελλάδα, θα δρουν σαν σύγχρονοι πραιτωριανοί χωρίς κανένα δισταγμό, αφού δε θα αντιμετωπίζουν καν ομοεθνείς τους.

Και χρησιμοποιούμε το ρήμα «αντιμετωπίζουν», διότι  οι πολυεθνικοί στρατοί θα αντικαταστήσουν τις τοπικές αστυνομίες στην πάταξη του εγκλήματος. Ήδη στις ΗΠΑ λειτουργούν, σύμφωνα με καταγγελίες, στρατόπεδα συγκέντρωσης αντιφρονούντων. Με τέτοια στρατόπεδα θα γεμίσει όλος ο πλανήτης και η νέα τάξη θα φροντίσει να το μάθουν όλοι, ώστε να εκτιμούν την ζωή που θα ζουν μέσα στο «λούκι» του «συστήματος», ώστε με κάθε τρόπο και βεβαίως περισσή δουλικότητα, να προσπαθούν να την κρατήσουν.

Σκάναρε και προχώρησε την έρευνα:Έρευνα, Άννα Παυλίδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *